Varmepumpe

Vi sikrer hurtig og komplet installation og service

Varmepumpe

Varmepumper er energieffektive og miljøvenlige alternativer til traditionelle varmesystemer. Hvis du er i tvivl om, hvilken type varmepumpe der passer bedst til din bolig eller virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Luft-til-luft-varmepumper

Luft-til-luft-varmepumper er en effektiv løsning til opvarmning af indendørs rum. De fungerer ved at trække varme fra luften udenfor og overføre den til luften indenfor. I de varmere måneder kan de også fungere som aircondition. Dette gør dem særligt attraktive for boliger, hvor der både er behov for opvarmning om vinteren og køling om sommeren. Vojens Elektriker er KMO-godkendte.

Luft-til-vand-varmepumper

Luft-til-vand-varmepumper udnytter ligeledes varme fra luften udenfor, men overfører i stedet varmen til vand. Dette opvarmede vand kan så bruges til at varme boligen op gennem radiatorer eller gulvvarme eller anvendes til varmt brugsvand. Varmepumperne installeres i samarbejde med vores VE-godkendte samarbejdspartnere, så du er sikret en korrekt installation med garanti.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Søger du en pålidelig elektriker?

Vojens Elektriker har over 30 års erfaring, og vi er din lokale partner hvis du har brug for varmepumpeservice. Vi løser selv de mest komplekse problemer, og vægter kundeservice højt – og vores hurtige responstid betyder, at vi hurtigt er ude hos vores kunder. For at sikre en personlig og effektiv service, sender vi altid den samme elektriker ud til dig.

Hvis du søger en pålidelig og erfaren elektriker til service af varmepumpe, så kontakt Vojens Elektriker og vær sikret et godt resultat.

  • Strøm

    Med mere end 30 års erfaring i el-branchen er du altid sikret den bedste kvalitet. Dette er din garanti.

  • Døgnservice

    Hos Vojens Elektriker er der døgnservice. Det betyder, at vi kommer, når du har behov for hjælp.

  • Kvalitetskontrol

    Vojens Elektriker udfører altid lovpligtig verifikation af ny installation eller udvidelse. Det er din sikkerhed for kvalitet.