Ladestander

Professionel og komplet installation af erfaren installatør

Ladestander

Komplet installation af ladestander

I en verden, hvor elbiler bliver mere og mere populære, er ladestandere blevet en essentiel del af mange hjem og virksomheder. En ladestander gør det muligt at oplade din elbil hurtigt og effektivt – det er derfor vigtigt, at installationen er installeret korrekt og med de rette sikkerhedsforanstaltninger.

Det er tilmed vigtigt at tænke på placeringen af ladestanderen for at sikre nem adgang. Vi udfører komplet installation og står også gerne klar til at vejlede dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Sikkerhed er et nøgleelement ved installation af ladestandere. Vi benytter os af transientbeskyttelse så ladestanderen, og dermed også elbilen, er beskyttet mod overspænding, som kan opstå ved lynnedslag eller andre strømforstyrrelser.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Vælg en erfaren installatør

Det er afgørende at vælge en professionel og erfaren installatør, der kan yde den nødvendige rådgivning og sikre, at installationen overholder alle gældende standarder og regler. Vi står klar til at hjælpe dig.

Med mere end 30 års erfaring i baghånden har vi en omfattende viden i branchen, og står altid klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Vi værdsætter en personlig relation og vægter højt, at du står tilbage med en god oplevelse og en funktionel ladestander, når vi har været på besøg.

  • Strøm

    Med mere end 30 års erfaring i el-branchen er du altid sikret den bedste kvalitet. Dette er din garanti.

  • Døgnservice

    Hos Vojens Elektriker er der døgnservice. Det betyder, at vi kommer, når du har behov for hjælp.

  • Kvalitetskontrol

    Vojens Elektriker udfører altid lovpligtig verifikation af ny installation eller udvidelse. Det er din sikkerhed for kvalitet.