Industri & landbrug

Mere end 30 års erfaring – vi løser alle tekniske udfordringer i industrien

Industri & landbrug

Erfaren elektriker til industri og erhverv

I en verden, hvor konkurrencen er hård og markedet konstant udvikler sig, er det afgørende at holde trit og maksimere produktiviteten på din produktion. Vi forstår, at de udfordringer, industrielle virksomheder står overfor, kræver skræddersyede og effektive løsninger.

Hos Vojens Elektriker har vi stor erfaring med servicering, etablering/opbygning og fejlfinding i industri- og landbrugsinstallationer. Vi har mere end 30 års erfaring, der gør os til jeres kompetente samarbejdspartner. Så står jeres virksomhed og skal have serviceret eller etableret et nyt automatisk anlæg er vi den rette, og sammen med vores samarbejdspartnere sikrer vi, at produktionen kører så effektivt som muligt.

Vores erfaring strækker sig over et bredt udsnit af industriområder, såsom sorteringsanlæg, grusgrave, betonværker, fjernvarmeanlæg, offentlige institutioner og meget mere. Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende samtale.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Landbrug

Vi har mange års erfaring indenfor landbrugsinstallationer. Skal der bygges styring til markvandingsanlæg, eller fejlfindes på eksempelvis foder-, udmugnings- eller ventilationsanlæg, klarer vi også det. Derfor har vi også en vagttelefon, og kan kontaktes døgnet rundt. Skal der bygges en stald eller en udvidelse, er vi altid klar med et godt tilbud eller overslag, og vi kommer gerne med forskellige løsninger til netop dit behov.

Uanset de udfordringer du står med, er du altid velkommen til at kontakte os.

  • Strøm

    Med mere end 30 års erfaring i el-branchen er du altid sikret den bedste kvalitet. Dette er din garanti.

  • Døgnservice

    Hos Vojens Elektriker er der døgnservice. Det betyder, at vi kommer, når du har behov for hjælp.

  • Kvalitetskontrol

    Vojens Elektriker udfører altid lovpligtig verifikation af ny installation eller udvidelse. Det er din sikkerhed for kvalitet.