Solcelleanlæg

Skift til solenergi og sænk din energiregning samtidig med at du gør en positiv indvirkning på miljøet!

Solcelleanlæg

Vores solcelleanlæg er skræddersyet til at opfylde dine behov og passe perfekt til dit hjem. Uanset om du ønsker at blive selvforsynende med energi eller blot reducere din afhængighed af traditionelle energikilder, så er solceller en smart investering i din fremtid og vores planet. Tag det første skridt mod en grønnere og mere økonomisk fremtid – kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud!

Solceller til private

Solcelleanlæg til private er en smart investering for både miljøet og din økonomi. Ved at installere solceller på dit hjem kan du producere din egen elektricitet og reducere din afhængighed af fossile brændstoffer. Solcelleanlæg er en ren og vedvarende energikilde, hvilket betyder, at du reducerer din CO2-udledning og bidrager til en bæredygtig fremtid. Der er også økonomiske incitamenter, da solcelleanlæg kan hjælpe med at reducere din elregning og muligvis generere overskudsenergi, som du kan sælge tilbage til elnettet.

Solcelleanlæg har flere fordele, bl.a.:

 1. At du genererer din egen elektricitet og dermed bliver mindre afhængig af energileverandører og de svingende energipriser.
 2. At solcelleanlægget kan bidrage til at reducere din elregning betydeligt.
 3. At solcelleanlæg kan øge værdien af dit hjem, da det er attraktivt for potentielle købere.
 4. At solcelleanlæg kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid, hvilket gør dem til en pålidelig investering.

Forberedelse er vigtigt inden installering af et solcelleanlæg og der bør overvejes faktorer som placering, størrelse og forbrug, før du investerer i et solcelleanlæg til dit hjem, dette står vi klar til at rådgive dig om, så kontakt os allerede i dag.

Priseksempler solcelleanlæg

 • Komplet 6,48kWp solcelleanlæg
  29.900kr. inkl. moms.
  Inkl. solcellekabel, hybridinverter, smart meter, Shine WiFi, Solcellebatteri, MC4 stik, skinner, beslag og klemmer, ex. montering.
 • Komplet 6,48kWp hybridsolcelleanlæg med 5kWh batteri
  55.000kr. inkl. moms.
  Inkl. solcellekabel, hybridinverter, smart meter, Shine WiFi, Solcellebatteri, MC4 stik, skinner, beslag og klemmer ex. montering.

Ønsker du et solcelleanlæg i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så kontakt os allerede i dag og hør nærmere.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.