Nybyg/­renovering

Vi sikrer en god proces fra du kontakter os til vi overleverer det færdige projekt

Nybyg/­renovering

Når det kommer til opførelse af nye bygninger eller renovering af eksisterende, er det afgørende at tage højde for el-installationerne. De skal både være effektive, sikre, tilgængelige på de rigtige steder og selvfølgelig i overensstemmelse med gældende regler.

Nybyg

I forbindelse med nybyggeri er det essentielt at have fokus på el-installationer fra starten af projektet for at sikre, at installationerne er skræddersyet til bygningen og de behov der forekommer. Vi sikrer kvalitetsløsninger tilpasset netop jeres behov.

Renovering

Ved renovering af eksempelvis køkken, badeværelse, eller en komplet renovering af et hjem eller en virksomhed, er det essentielt at overveje de nuværende el-installationer med henblik på at optimere dem og evt. gøre dem mere tidssvarende. Ved komplette renoveringer kan det også være relevant at tænke på el-tavlens kapacitet og eventuelt udskifte den så den lever op til nutidens krav.

Står du overfor en renovering eller et nybygprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Tryghed hele vejen

Uanset om det drejer sig om nybyg eller renovering, er det vigtigt at samarbejde med en erfaren og kompetent elektriker, der kan rådgive om de bedste løsninger og sikre, at alle installationer er udført korrekt og sikkert.

Vi har mere end 30 års erfaring i elektrikerfaget, og går meget op i at skabe personlige relationer til vores kunder. Vi har stor erfaring med problemløsning, og finder altid den rigtig løsning i sidste ende. Vi har stort fokus på vores kunders behov og ønsker, og værdsætter en god dialog fra du kontakter os til vi har sat den sidste ledning på plads.

  • Strøm

    Med mere end 30 års erfaring i el-branchen er du altid sikret den bedste kvalitet. Dette er din garanti.

  • Døgnservice

    Hos Vojens Elektriker er der døgnservice. Det betyder, at vi kommer, når du har behov for hjælp.

  • Kvalitetskontrol

    Vojens Elektriker udfører altid lovpligtig verifikation af ny installation eller udvidelse. Det er din sikkerhed for kvalitet.