El-tavle

Væk sikker på at din el-tavle lever op til nutidens krav og retningslinjer

El-tavle

Udskiftning af eltavle

Udskiftning af el-tavle kan være en sikkerhedsmæssig forsvarlig løsning, og bør prioriteres af både boligejere og virksomheder. Opdaterede el-tavler minimerer risikoen for elektriske kortslutninger og i værste fald brand. Derfor er det vigtigt, at en el-tavle er i overensstemmelse med gældende lovgivning og standarder.

Nye el-tavler er i højere grad i stand til bedre at understøtte det stigende antal køkkenmaskiner, hårde hvidevarer m.m. i vores hjem og virksomheder. Det er desuden et lovkrav, at alle el-installationer i danske boliger skal skal være beskyttet med RCD (HPFI-afbryder).

Er du i tvivl om, om din el-talve lever op til gældende krav og er sikkerhedsmæssigt forsvarlige, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt din lokale ekspert

Vojens Elektriker er din lokale ekspert. Vi har over 30 års erfaring og sikrer en professionel og sikker håndtering af eltavlen – selv i teknisk udfordrende situationer. Vores prioritet er at levere god kundeservice i alle vores ydelser, og vi er kendt for vores hurtige og effektive service – og for at sikre kvalitet og tillid, stræber vi efter, at det altid er den samme elektriker, der kommer ud til dig.

For en problemfri og professionel håndtering af din eltavle, kontakt Vojens Elektriker – vi leverer sikkerhed og ekspertise i alle vores ydelser uden kompromis.

  • Strøm

    Med mere end 30 års erfaring i el-branchen er du altid sikret den bedste kvalitet. Dette er din garanti.

  • Døgnservice

    Hos Vojens Elektriker er der døgnservice. Det betyder, at vi kommer, når du har behov for hjælp.

  • Kvalitetskontrol

    Vojens Elektriker udfører altid lovpligtig verifikation af ny installation eller udvidelse. Det er din sikkerhed for kvalitet.